Ett nytt smittetilfelle det siste døgnet

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:29.01.2021 08:06

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet

Personen som er smittet er nærkontakt til tidligere kjent smittetilfelle i en annen kommune og var allerede i karantene. Fire nye nærkontakter.
Kommuneoverlegen vurderer smittetrykket som lavt.

Det er registrert totalt 241 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 29. januar 2021), hvorav 36 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 29.01.2021 07:59