Fire nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:30.03.2021 12:22

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet fire nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

To av de smittede er elever ved Eiker videregående skole, men har begge vært i karantene i smitteførende periode. Smittesporing pågår fremdeles for den ene eleven, inkludert testing av flere andre elever.

Det er med dette registrert totalt 300 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 30. mars 2021), hvorav 95 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 30.03.2021 12:20