Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker siden 27. november

Grøner, Cathrine Endret:01.12.2020 09:24

​Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller i Øvre Eiker det siste døgnet.

Dette er fjerde dag på rad i Øvre Eiker uten nye smittetilfeller. Før helga var siste døgn uten nye smittetilfeller mandag 23. november.

Kommunelegen vurderer at vi i løpet av siste uke har begynt å se effekten av nasjonale og lokale tiltak, i form av færre antall smittede, færre nærkontakter per smittet og at nesten alle nye tilfeller har kjent smittevei.

Det er registrert totalt 125 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 1. desember 2020), hvorav 116 er smittet i løpet av høsten.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om ulike smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 28.11.2020 09:18