Ingen nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:30.12.2020 09:19

​Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller i Øvre Eiker det siste døgnet.

En ansatt ved Villa Skaar, som er bosatt i en annen kommune, er smittet. Det utføres smittesporing og testing på institusjonen.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 205 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 30. desember 2020), hvorav 187 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 30.12.2020 08:50