Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ingen nye smittetilfeller - totalt to tilfeller av mutert virus bekreftet i Øvre Eiker

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:31.01.2021 11:46

Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet. 


Kommunen har mottatt bekreftelse på mutert virus hos et tidligere registrert smittetilfelle. Det er nå registrert to smittetilfeller med britisk mutasjon i Øvre Eiker, og det forventes svar på analyse av prøven til den tredje og siste mistenkt smittede i løpet av kort tid. Det forventes ikke flere tilfeller tilknyttet dette smittemiljø et utover de som allerede er forventet, da smittesituasjonen er oversiktlig. 

Det er med dette registrert totalt 242 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 31. januar 2021), hvorav 37 er smittet i 2021. 

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.Opprettet: 31.01.2021 11:07