Nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:16

​Kommuneoverlegen har fått beskjed om et nytt tilfelle av Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker kommune den 31. oktober 2020.

Kommuneoverlegen har fått beskjed om et nytt tilfelle av Covid-19 i Øvre Eiker kommune den 31. oktober 2020.

Det dreier seg om en ung voksen person med lette luftveissymptomer. Personen jobber i Drammen, og alle ved den aktuelle arbeidsplassen er nå satt i karantene. Smittesporingsteamet i Øvre Eiker jobber med å finne smittekilden, og samarbeider med Drammen kommune.

Det er med dette 20 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 31. oktober 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellet som ble bekreftet den 31. oktober. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 31.10.2020 20:37