To nye tilfeller av koronavirus i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:04.11.2020 21:07

​Kommuneoverlegen i Øvre Eiker har i ettermiddag fått bekreftet to nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus), den 3. november 2020.

Den ene personen som er smittet er en nærkontakt til et kjent smittetilfelle i Øvre Eiker. Vedkommende har vært i karantene. Den andre personen er trolig smittet i Drammen. Begge har lette symptomer. Nærkontakter settes i karantene, og anbefales å teste seg.

Det er med dette 25 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 3. november 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellene som ble bekreftet den 3. november. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 03.11.2020 17:37