Syv nye tilfeller av koronavirus

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:05.11.2020 22:14

​Kommuneoverlegen i Øvre Eiker har i dag, torsdag 5. november, fått bekreftet syv nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus).

Kommuneoverlegen i Øvre Eiker har i dag, torsdag 5. november, fått bekreftet syv nye smittetilfeller av Covid-19.  I to av tilfellene er det ikke noen kjent smittevei. Alle tilfellene har hatt få nærkontakter, så det er en oversiktlig smitteoppsporing.

Det er med dette 37 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 5. november 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellene som ble bekreftet den 5. november. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 05.11.2020 21:23