Råd for en smittefri påske

Grøner, Cathrine Endret:26.03.2021 18:18

​Smittenivået er nå høyt i Norge. Kommuneoverlege Anne Aune har noen råd til innbyggerne i Øvre Eiker i forbindelse med den forestående påskeuka.

Fem råd for en smittefri påske:

• Hold avstand til personer utenfor egen husstand. Nå er det 2-metern som gjelder.
  • Unngå besøk hjemme eller på hytta. Ikke dra på overnattingsbesøk til familie og venner (studenter som bor alene, kan reise hjem).
  • Kom deg ut i naturen og bruk nærmiljøet ditt. Kommunen arrangerer en smittefri påskerebus for hele familien – den finner du mer informasjon om ved å klikke her
  • Du kan dra på hytta, men reis bare med egen husstand, eller en til to nære hvis du bor alene. Last ned Smittestopp-appen og handle i egen kommune før du drar. Unngå alle steder der mennesker samles, og hold avstand i skitrekk og skiløyper.
  • Hold deg hjemme hvis du er syk eller venter på svar på koronatest. Dra hjem hvis du blir syk eller havner i karantene.

Spre omsorg for hverandre, ikke smitte. God påske!

Du leter kanskje også etter:

Opprettet: 26.03.2021 17:46