Nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:18

​Kommuneoverlegen i Øvre Eiker har fått bekreftet ett nytt tilfelle av Covid-19 (koronavirus) i dag, 3. november 2020.

Personen som er smittet kom hjem fra et utenlandsopphold, ble testet ved ankomst og har vært i karantene etter det.  Det er derfor få nærkontakter, og smittesituasjonen er oversiktlig.

Det er med dette 23 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 3. november 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellet som ble bekreftet den 3. november. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 03.11.2020 12:40