Fem nye tilfeller av koronavirus - barnehage i karantene

Grøner, Cathrine Endret:04.11.2020 22:58

​Kommuneoverlegen i Øvre Eiker har i ettermiddag fått bekreftet fem nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus), den 4. november 2020.

Alle smittetilfellene har kjent smittevei, i form av at de er nærkontakter til tidligere bekreftede tilfeller. To av nærkontaktene til de som ble bekreftet smittet i dag, er sannsynligvis også smittet og har testet seg. I påvente av testresultat for disse personene, har kommuneoverlegen i Øvre Eiker besluttet å sette hele Ormåsen barnehage i karantene i to dager. Karantenen forlenges dersom noen viser seg å være smittet. De foresatte til barna i barnehagen er informert direkte tidligere i dag.

Det er med dette 30 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 4. november 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellene som ble bekreftet den 4. november. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 04.11.2020 22:39