Seks nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:10.11.2020 19:06

​Kommuneoverlegen i Øvre Eiker har i dag, tirsdag 10. november, fått bekreftet seks nye smittetilfeller av Covid-19 (koronavirus).

Fem av de smittede er nærkontakter til tidligere kjente smittetilfeller. Kommunen har satt i gang arbeid med smitteoppsporing etter standard rutine.

Ved Eiker videregående skole i Hokksund er to skoleklasser og seks lærere nå i karantene etter at en elev, bosatt i Drammen, er bekreftet smittet.

Det er med dette registrert totalt 48 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 10.11.2020 19:03