Nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:15

​Kommuneoverlegen har fått beskjed om et nytt tilfelle av Covid-19 i Øvre Eiker kommune den 28. oktober 2020.

​Smitten har oppstått etter et utenlandsopphold. Kommunen har satt i gang smitteoppsporing etter standard rutine.

Det er også meldt om et positivt tilfelle som har tilknytning til Eiker videregående skole. Personen bor i Drammen kommune, og har ikke vært på skolen i perioden som vedkommende har vært smittsom.

Det er med dette 20 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 28. oktober 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellet som ble bekreftet den 28. oktober. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 28.10.2020 18:30