Fire nye tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:08

​Tirsdag 28. april 2020 fikk kommuneoverlegen beskjed om at fire nye personer er bekreftet smittet med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker kommune.

Det dreier seg om fire personer i samme familie, hvorav to voksne og to ungdommer. Samtlige er i hjemmeisolasjon, og tilstanden er stabil. De smittede personene har ikke vært i skole eller barnehage som har åpnet igjen. Kommunen har satt i gang smitteoppsporing etter standard rutine.

Det er med dette ni kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 28. april 2020. Denne artikkelen handler om disse smittetilfellene. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 28.04.2020 16:28