To personer smittet med koronavirus

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:12

​Torsdag 15. oktober fikk kommuneoverlegen beskjed om to nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker kommune.

Begge personer er i samme husstand og har per i dag ingen symptomer. De ble smittet i forbindelse med et utenlandsopphold, og testet positivt for koronavirus ved hjemkomst. Begge personer har vært i karantene siden de kom hjem til Norge. Kommunen har satt i gang smitteoppsporing etter standard rutine.

Det er med dette 14 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 15. oktober 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellet som ble kjent 15. oktober. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 15.10.2020 15:18