Fem nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:13

​Kommuneoverlegen har fått beskjed om fem nye tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune i uke 43 (19. - 25. oktober).

Ett av tilfellene er koblet til et smitteutbrudd i Kongsberg.  De fire andre tilfellene er i samme husstand. Kommunen har satt i gang smitteoppsporing etter standard rutine. Det er avdekket ca. 15 nærkontakter til disse tilfellene, og disse personene er nå i karantene.

Det er med dette 19 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 25. oktober 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellene som ble bekreftet i uke 43. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 26.10.2020 15:26