Fortsatt nedgang i koronasmitte

Grøner, Cathrine Endret:28.02.2022 14:49

​Kommuneoverlegen melder om at Øvre Eiker kommune har hatt en nedgang i meldte smittetilfeller med Covid-19 også i uke 8 i 2022.

​Etter en topp i uke 5 har det vært en jevn nedgang i positive tilfeller for hver uke. Akkurat hvor mange som er smittet, er ikke mulig å ha oversikt over lenger. - Vi har nå bare oversikt over positive PCR-prøver meldt fra laboratoriet, og det er derfor vanskelig å sammenligne tallene helt med de vi har hatt tidligere i vinter, sier kommuneoverlege Anne Aune. - Vi har heller ikke oversikt over alle positive selvtester som tas. Men fortsatt er det en god del sykefravær på grunn av Covid-19, så vinterbølgen er ennå ikke over, understreker kommuneoverlegen.

Dette er den siste ordinære ukesrapporten om smittetilfeller i Øvre Eiker kommune. Fra og med mars 2022 vil kommunen kun rapportere om smitte(tilfeller) ved behov, og/eller dersom smittesituasjonen skulle forandre seg.
Opprettet: 28.02.2022 14:41