Vi søker ny kommunalsjef for økonomi, innkjøp og eierskap

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:23.04.2018 18:08

​Øvre Eiker kommune trenger en dyktig leder som kommunalsjef for økonomi, innkjøp og eierskap. Er du den vi søker? Søknadsfrist er 13. mai.

Vi trenger en dyktig leder som kan bidra til helhetlig utvikling i kommunen.

Vi trenger deg til å lede økonomiavdelingen, i rollen som økonomisjef, lede arbeidet med innkjøp der det i dag er én ansatt, samt lede arbeidet med Illustrasjonsfoto regnskap, innkjøp og økonomieierskap av kommunens selskaper og interkommunale samarbeid, der det fra høsten 2018 vil være en egen prosjektleder.

Vi ser etter deg som kan bidra til en helhetlig utvikling i kommunen, der stram økonomistyring, effektivisering, kutt og innovasjon vil stå sentralt i årene som kommer. Du må trives med høyt arbeidstempo og operativt arbeid – og må synes det er en spennende utfordring å bidra til at Øvre Eiker kommune klarer å levere gode tjenester til innbyggerne og samtidig gjøre nødvendige investeringer innenfor inntektsrammer som er av de laveste i landet.

Kommunalsjefen vi ser etter, har erfaring fra og kompetanse innen kommunal forvaltning og økonomi. Du må beherske formidling av kompliserte sammenhenger på en forståelig måte for ansatte, andre ledere og ikke minst for kommunestyret.

Om arbeidsgiver

Øvre Eiker kommune er et godt sted å bo og jobbe! Vi har fokus på kvalitet, arbeidsglede, inkludering og god ledelse for å fremme mestring hos de ansatte. Øvre Eiker er i utvikling på mange områder, og hos oss jobber folkevalgte, administrativ ledelse, ansatte og innbyggere tett sammen for å løse utfordringer og se nye muligheter.
Øvre Eiker kommune har passert 19.000 innbyggere og er en IA-virksomhet med 1.200 ansatte. Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker.
Vi tilbyr svært gode pensjons- og forsikringsvilkår, hyggelige kolleger i et utviklingsorientert arbeidsmiljø. Du vil få lønn etter avtale, og fleksibel arbeidstid. Du vil være en del av rådmannens ledergruppe.

Les mere om stillingen.

Klikk her for å komme til søknadsskjema.

Vil du vite mer om stillingen eller har spørsmål, ta kontakt med rådmann Trude Andresen på tlf 917 38 972 eller personalsjef Anita Kjensli på tlf 901 12 754.

Opprettet: 23.04.2018 11:31