Chat med Servicesenteret

Grøner, Cathrine Endret:30.05.2018 18:16
Facebook Messenger-logo (Pixabay)

​Nå kan du chatte med Servicesenteret på Facebook (Messenger)!

Vil du kontakte kommunen på en annen måte enn via telefon eller e-post? Hvis du sender en melding til oss via vår Facebook-side eller fra Messenger mellom kl. 08:00 og 15:00 på hverdager, får du nå svar av Servicesenteret, akkurat som på telefon eller e-post i samme periode. På Servicesenteret finnes det til enhver tid en eller flere «Øvre Eiker-orakler» som kjenner kommunen godt, og ved å sende dem en melding kan du få raskt og riktig svar, og samtidig slippe å vente i telefonkø eller skrive en e-post. Du kan også sende vedlegg hvis du ønsker det. Dersom du sender en henvendelse til kommunen via Facebook etter kl. 15 eller i helga, får du fortsatt svar av en av de ansatte i kommunikasjonsavdelingen.

Chaten på Facebook (Messenger) er fin når du vil ha svar på et eller flere generelle spørsmål, og synes det er tungvint å sende e-post eller ringe. Messenger virker også dersom kommunens telefonsystem er midlertidig nede. Det kan likevel lønne seg å ringe dersom du vil snakke med en bestemt person i kommunen med en gang, ettersom servicesenteret ikke kan sette deg i direkte kontakt med andre ansatte direkte via Facebook. Dersom du skal søke om (tillatelse til) noe eller henvender deg på en annen måte som krever saksbehandling, blir samtalen flyttet fra Facebook til e-post ettersom dette krever at kommunen journalfører samtalen og vedleggene i sine arkiver.

Selv om Servicesenteret alltid svarer så raskt de kan, kan det i perioder være noe ventetid på grunn av stor pågang. Du finner svar på ganske mye på våre hjemmesider, og vi anbefaler deg å bruke søkefunksjonen fremfor å lete rundt i menyene. Dersom du ikke finner det du leter etter, setter vi pris på om du sier fra til Servicesenteret eller bruker tilbakemeldingsfunksjonen som finnes nederst på hver side på nettsiden – dette hjelper oss å lage bedre nettsider.

Hvordan komme i gang?

For å kunne sende kommunen en melding via Facebook eller Messenger, må du ha en Facebook-konto. Messenger er en meldingsapp, der alle meldinger til brukeren din på Facebook mottas. Messenger kan lastes ned på telefon eller nettbrett (henholdsvis i AppStore for iPhone/iPad eller Google Play på Android-enheter). Hvis du vil ha hjelp til å komme i gang, stikk innom Servicesenteret på rådhuset i åpningstiden.

Opprettet: 30.05.2018 17:56