Er du student og trenger koronavaksine?

Grøner, Cathrine Endret:05.07.2021 15:09

​Om du skal flytte for å studere i en annen kommune til høsten, oppfordres du til å ta i mot tilbud om første vaksinedose i kommunen du er folkeregistrerti, og andre vaksinedose i kommunen du skal flytte til.

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle studenter til å benytte seg av tilbud om første dose koronavaksine i den kommunen de er folkeregistrert, selv om det innebærer reise. Dette er den raskeste måten å få første vaksinedose på.

Slik får du tilbud om vaksinedose 1 i Øvre Eiker

For å få tilbud om vaksine i Øvre Eiker kommune, må du registrere deg. Klikk her for å gjøre det.

Registrering for dose 2 i kommunen du skal studere i

For best mulig beskyttelse, må du ta begge vaksinedosene. Når du har registrert deg for vaksine i Øvre Eiker, sjekk med kommunen du skal flytte til/studere i hva du må gjøre for å få tilbud om vaksinedose to der. Som regel vil du finne denne informasjonen på kommunens nettsider.

Mer informasjon om koronavaksine

Vi har samlet all den viktigste infoen om koronavaksinen på ett sted. Klikk her for å lese mer om status og fremdrift for vaksinasjon, hvordan du registrerer deg, mulige bivirkninger, ofte stilte spørsmål og mye mer.

Opprettet: 05.07.2021 15:06