Svømmehallen åpner igjen med nyoppussede lokaler

Grøner, Cathrine Endret:03.09.2018 12:47
Også i selve svømmehallen er det gjort enkelte oppgraderinger (foto: Grøner)

Damegarderoben og dusjene har fått et betydelig løft i sommer. Svømmehallen i Hokksund ble mandag morgen befaret av rådmann Trude Andresen og Hedda Sofie Heimsæter (12), Miriam Hultmark Stokke (11) og Helene Bergheim (11) som tidligere har sendt inn innlegg til henholdvis Eikerbladet og skoleavisa på Røren om kritikkverdige forhold i svømmehallen.

Svømmehallen i Hokksund har sin første åpningsdag tirsdag 4. september, men før den kunne åpne for publikum fikk grunnskoleelevene som hadde fått oppussings-ballen til å rulle utføre en inspeksjon av de oppdaterte lokalene. I slutten av februar i år møtte de tre elevene fra Hokksund og Røren barneskole ordfører Ann Sire Fjerdingstad og rådmann Trude Andresen for å komme med sine tilbakemeldinger på det de opplevde som en lite innbydende svømmehall.

Les også: Klaget på forhold i svømmehallen - fikk svar fra ordfører og rådmann

Alle jentene har svømmeundervisning i hallen, mens Helene Bergheim også er aktiv i den lokale svømmeklubben. Ordfører og rådmann lovet da jentene å gjøre en rekke strakstiltak, samt å ruste opp damegarderoben og dusjene. Arbeidet har pågått hele sommeren, og nå åpner straks hallen i Hokksund dørene igjen for publikum - med hyggeligere lokaler. Fra venstre: Helene Bergheim, Miriam Hultmark Stokke, Hedda Sofie Heimsæter og Trude Andresen (Foto: Grøner)

- Som dame synes jeg det var på tide at damegarderoben og dusjen også ble pusset opp. Det skal være like trivelig for jentene å svømme som det er for guttene, sa rådmannen mens elever og foresatte inspiserte lokalene grundig. Bademester Kjetil Karlsen kunne fortelle at både gulv, tak og vegger har blitt skiftet ut i dusjene, mens det også har blitt byttet gulv og lagt fliser på veggene i damegarderoben. Lokalene har nå fått et lyst, moderne og innbydende inntrykk som skapte tydelig begeistring hos de besøkende. I svømmehallen for øvrig har det blitt utført en del mindre oppgraderinger som skal gjøre lokalene mer innbydende for besøkende generelt.

Både rådmannen og jentene kunne si seg svært fornøyde med oppgraderingen, og de ansatte ved svømmehallen ser nå frem til å kunne åpne dørene for svømmere i alle aldre fra tirsdag morgen.

Les også:

Åpningstider svømmehallene (Hokksund og Vestfossen)

Damegarderoben pusses opp

Opprettet: 03.09.2018 11:05