Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Har du husket å melde deg på?

Grøner, Cathrine Endret:18.04.2017 18:24
Denne el-sykkelen er blant de flotte premiene i Sykle til jobben-konkurransen. Foto: Bedriftsidretten

​All aktivitet teller i Sykle til jobben-konkurransen. Hvis du ikke vinner denne sykkelen eller en av de andre flotte premiene, har helsa og miljøet vunnet uansett.

19. april starter årets Sykle til jobben-konkurranse. Registrer din aktivitet i hverdagen og konkurrer om mange fine premier!

Premiene strekker seg fra reiser til sykler og sykkelutstyr. Den kanskje beste premien er uansett  bedre helse og gode hverdagsvaner. 

- To tredjedeler av den voksne befolkningen oppfyller ikke Helsedirektoratets anbefaling om minimum 150 minutter fysisk aktivitet i uken, sier Lotte Frost, prosjektleder for Sykle til jobben-aksjonen. - Vi beveger oss rett og slett for lite. Sykle til jobben-aksjonen ønsker å bidra til at flere blir fysisk aktive i hverdagen og kanskje akkurat det å være aktiv til og fra jobb kan være en god start. Så gå av bussen ett eller to stopp før, gå til møter eller sykle til jobben, du er jo allerede på vei. Aksjonen er et folkehelsetiltak med gode resultater som hvert år bidrar til at flere blir aktive, forteller Frost

Hele 140 kommuner skal delta i den 44. runden av Sykle til jobben-aksjonen, som blir offisielt blir sparket fra utenfor Stortinget den 19. april av helse- og omsorgsminister Bent Høie - som selvfølgelig har syklet dit først.

Har du lyst til å bli med, les mer og meld deg på via på www.sykletiljobben.no


Klikk på bildet for å gå til sykletiljobben.no


Opprettet: 07.04.2017 16:54