Vær aktiv i vår, konkurrer om flotte premier

Grøner, Cathrine Endret:01.05.2019 17:35

Nå er aktivitetskonkurransene "Sykle til jobben" og "Aktiv på skoleveien" i full gang - har du meldt deg på?​

​Alle som bor eller jobber i Øvre Eiker, Nedre Eiker, Kongsberg, Drammen eller Lier kommune deltar gratis i Sykle til jobben-aksjonen. Det er mange flotte premier å vinne, og du trenger faktisk ikke å sykle en meter - du kan delta med akkurat den aktiviteten du vil. I fjor hadde Øvre Eiker størst økning i antall deltakere i fylket, og kanskje vi i år kan gå av med seieren som årets sprekeste kommune i Buskerud?

Klikk her for å melde deg på Sykle til jobben

Premier i fleng

Det er mange flotte premier å vinne i denne konkurransen - aktivitetspremier, ukespremier og vervepremier med mer, alt dette kan du lese mer om på Sykle til jobben sin nettside. Men, den største premien er kanskje å komme i god form og spare både miljø og lommebok samtidig?

Har du en åpen konto på Instagram, kan du også delta i fotokonkurransen som arrangeres av Øvre Eiker kommune. Bruk emneknaggene #sykletiljobben og #oeiker på bildet eller videoen som du legger ut av din hverdagsaktivitet, og vipps er du med i konkurransen om et gavekort på Holden Foto på 500 kroner.

Aktiv på skoleveien

Både Sykle til jobben og Aktiv på skoleveien arrangeres årlig av Buskerudbyen. Aktiv på skoleveien-kampanjen er for barn på 4. til 10. trinn, og formålet er bedre helse, gode reisevaner og mindre biltrafikk i områdene rundt skolene. Der konkurreres det om å være den beste klassen - og skolen - hvor flest elever går eller sykler til skolen, og det blir delt ut mange premier underveis.

Opprettet: 01.05.2019 17:12