Venter du på vaksinetime?

Grøner, Cathrine Endret:22.07.2021 08:23

​Er du innbygger i Øvre Eiker kommune? Ønsker du å få koronavaksine, men har ennå ikke fått tilbudet? Da bør du sjekke at du har registrert deg riktig!

Slik sjekker du at du er registrert riktig

Les gjennom sjekklisten under. Klikk deretter på denne lenken for å gå til registreringen (krever innlogging med BankID). Lenken åpnes i en ny fane, slik at du fremdeles har tilgang til sjekklisten under.

1. Har du takket ja til vaksine? Vi kan bare tilby vaksine til de som har takket ja via registreringsløsningen vår. Løsningen tilbyr mulighet for å takke både ja og nei – sjekk at du har krysset av riktig sted.
2. Har du registrert riktig telefonnummer? Vi sender tilbud om vaksine på sms. Da må vi ha riktig telefonnummer å sende sms til. Dobbeltsjekk at nummeret du har skrevet inn, er riktig.
3. Har du registrert deg via lenken på kommunens hjemmeside? Hvis du har registrert deg direkte via helseboka.no, er du ikke registrert i våre systemer. Klikk på denne lenken for å komme til registreringssystemet for Øvre Eiker kommune.

Hva skjer når jeg har registrert meg / har rettet på registreringen?

Så snart du er registrert med ja takk til vaksine via kommunens nettsider, og med riktig telefonnummer, vil du motta en sms med bekreftelse fra Helseboka på at du er registrert. Da vil du også få tilbud om vaksine om ikke lenge.

Vaksinert i en annen kommune, eller ønsker ikke vaksine?

Om du allerede har fått vaksine i en annen kommune, eller ikke ønsker koronavaksine i det hele tatt, kan du registrere at du takker nei til vaksine.

Mer informasjon om koronavaksine

Vi har samlet all den viktigste infoen om koronavaksinen på ett sted. Klikk her for å lese mer om status og fremdrift for vaksinasjon, hvordan du registrerer deg, mulige bivirkninger, ofte stilte spørsmål og mye mer.

Opprettet: 20.07.2021 10:38