Vaksine mot Covid-19 - registrer deg nå / Covid-19 Vaccine - please register

Grøner, Cathrine Endret:22.03.2021 14:31

Information in english and link to info in other languages will follow.

Alle som bor i Øvre Eiker må registrere seg via kommunens hjemmeside for å stå på den samlede listen over de som vil ha vaksine.

Klikk på lenken under for å gå til samlesiden for koronavaksine. Der finner du mer informasjon om hvordan du registrerer deg for vaksine, samt status for vaksinasjon i Øvre Eiker, ofte stilte spørsmål, mulige bivirkninger og mye mer.

Klikk her for å lese mer om registrering og den nye koronavaksinen

Information in english and other languages

The municipality encourages all inhabitants over the age of 18 to register right away using our digital vaccination portal, regardless of whether you wish to take the Covid-19 - vaccine or not. Click here to read more about the Covid-19 Vaccine in english, arabic, tigrinya, kiswhaili, polski, persi/farsi/dari, soomaaliya, lietuviu kalba, ไทย or ትግርኛ .

Opprettet: 14.12.2020 15:46