Valg 2019 - Utlegging av manntall til offentlig ettersyn

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:19.08.2019 12:34

Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved Kommune- og fylkestingsvalg 2019 mandag den 09. september. Se hvordan du sjekker om du står oppført.

Du kan undersøke om du står i manntallet i Øvre Eiker kommune når manntallslistene blir lagt ut på:

1. Servicesenteret, Rådhuset, Hokksund
2. Biblioteket, Rådhuset, Hokksund
3. Biblioteket, Skotselv
4. Biblioteket, Darbu
5. Coop Prix, Vestfossen

Bibliotek-filialene Skotselv, Darbu og Vestfossen er stengt i skoleferien.

Manntallet blir liggende ute til alminnelig ettersyn i tidsrommet 05. august til og med valgdagen 09. september.

Hvis du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt i folkeregisteret innen 30. juni 2019, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra. Da kan du velge om du vil stemme på valgdagen i den kommunen du flyttet fra eller om du vil forhåndsstemme.

Den som mener at vedkommende selv eller noen annen uriktig er blitt innført eller utelatt fra manntallet i kommunen, kan kreve at valgstyret retter opp feilen. Kravet skal være skriftelig og begrunnet og sendes valgstyret. Valgstyret kan oppdatere manntallet så lenge det er praktisk mulig.

Valgstyrets adresse er:
Øvre Eiker valgstyre