Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Innvandrerrådet arrangerte politisk paneldebatt

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:24.05.2019 10:53

Onsdag 22. mai arrangerte Buskerud innvandrerråd paneldebatt i rådhuset. Målet er å øke kunnskapen om demokratiet, de politiske partiene og å øke valgdeltakelsen blant minoriteter i Buskerud.

Øvre Eiker kommune er i gang med en demokratidugnad fram mot valget hvor fokuset er å få opp engasjementet og få flere Ni politiske partier hadde stilt opp til debatt 22. mai. Foto: Bijan Gharahkhanitil å stemme. Buskerud Innvandrerråd er med på denne satsingen og arrangerer hvert valgår diverse samlinger og debatter.

22. mai var det klart for politisk debatt i kommunestyresalen i rådhuset i Øvre Eiker, stødig ledet av Nasim Rizvi. Ni av ti inviterte politiske partier var representert, og det var et godt oppmøte på ca 60 personer. Politikerne presenterte seg selv og var innom temaer som bompenger, mangfoldskompetanse, hets, hatkriminalitet, skole, oppvekstvilkår og hvordan Fylkestinget skal jobbe med integrerings- og mangfoldsdepartementets arbeid. Ordfører Ann Sire Fjerdingstad ga en innføring til salen om demokratiet og kommunsetyre- og fylkestingsvalget i september.

Følgende partier var representert: Ap, H, Frp, Nei Til Bomring, V, SV, Sp, Krf og MDG.

- Det ble en flott debatt, med mye ny kunnskap for mange. Vi takker politikerne for deres bidrag, og Øvre Eiker Kommune og ordføreren for samarbeidet og tilrettelegging, sier lederen for Buskerud innvandrerråd, Bijan Gharahkhani. Ordføreren var til stede for å snakke om demokrati og høstens valg. Foto: Bijan Gharahkhani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rundt 60 personer hadde møtt fram for å stille spørsmål og lære mer om politikk og valget til høsten. Foto: Bijan Gharahkhani

Opprettet: 24.05.2019 10:38