Kjærligheten blomster i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:28.08.2018 22:30
Illustrasjonsfoto av brudepar som lager hjerte med hendene (Pexels)

​I sommer har det vært en "baby-boom" i Øvre Eiker, og antallet par som gifter seg står heller ikke tilbake - hele 27 vigsler har allerede blitt gjennomført på rådhuset hittil i 2018, og syv par står i skrivende stund i kø for å smi seg i hymens lenker.

Fra 2018 overtok kommunen ansvaret for borgerlige vielser, og parene har ikke latt vente på seg. En pyntet utgave av Kommunestyresalen på rådhuset mottar det vordende brukeparet til høytidelighetene, og kommunen har hele 15 godkjente vigslere, noe som gjør tilbudet enkelt og tilgjengelig å benytte seg av for innbyggerne. Det er selvfølgelig også gratis å gifte seg innenfor rådhusets ordinære åpningstid dersom minst en av dere er innbygger i Øvre Eiker – så her er det altså bare å hive seg rundt og fri.

Vil du gifte deg på rådhuset?

Da må du først bestille en prøvingsattest fra skatteetaten. Deretter kan du bestille tid for vielsen. Les mer på dennesiden om hvordan dere går frem.

Opprettet: 28.08.2018 22:24