Kokevarsel for Darbu

Kommunen anbefaler nå alle i området fra Lundebakken til Darbu å koke drikkevannet, på grunn av funn av bakterier. Vi har sendt ut sms til abonnentene det gjelder.

Les mer om kokevarselet

Rune Brekke // Lun lørdag

NB: Ny dato for konserten er lørdag 30. september.

Rune Brekke bor i Oslo, men kommer fra Vestfossen. Siden ungdomsårene har gitaren aldri vært langt unna. Noen vil kanskje huske Rune som medeier i det populære diskoteket Dirty Dancing i Vestfossen. Hos andre vil hans tid i Joy-Sing, med bassgitar og sang, bringe fram minner. Oftest har han ved festlige anledninger, gjort tolkning av kjente og mindre kjente artister, men i de senere årene har han skrevet sine egne ting.

Den 8. desember i fjor holdt han sin første solokonsert, med egne låter. Musikalsk beveger Rune seg i en typisk visetradisjon. Allikevel vil nok mange høre påvirkningen fra 60-tallet, musikal og blues. Rune har med seg et lite knippe profesjonelle musikere, men denne konserten vil vi bli en nær og neddempet versjon der tekstene og kanskje historien bak, er i sentrum.

Rune skriver om hverdagen slik han opplever den. Et flyktig møte; en forbipasserende kan, i fantasien, romme en fantastisk historie. Det er øyeblikkene, de små tingene, men også de store følelsene. Diktene og sangene kan oppfattes som en litt annerledes dagbok, der detaljene i inntrykkene og observasjonene har hovedrollen.

Denne lørdagsettermiddagen blir et møte med disse øyeblikkene gjennom ord og toner. Vi gleder oss til å ønske Rune Brekke velkommen på Bibliotekscenen.

Inngang kr. 200,-. Bibliotekbaren åpner kl. 15:00. Konsertstart kl. 15:30.

Dato
30. september 2023
Tid
15:30 - 17:00
Sted
Biblioteket

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
200
Aldersgrense
18

Arrangør

Biblioteket
Adresse
Rådhusgata 9
Postnummer og sted
3300 Hokksund