Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Innovasjon

  Endret:21.01.2019 16:05

Hvordan skal vi jobbe for å finne de gode løsningene? Hva skal vi gjøre for å skape en god og fruktbar innovasjonskultur? Nå har du har kommet til innovasjonssiden til Øvre Eiker kommune.

I oktober 2018 var vår første strategi for innovasjon diskusjonssak hos de folkevalgte i kommunen. Det er første steg frem mot en politisk vedtatt plan, noe vi planlegger skal skje i februar 2019.

Strategien sier noe om hvordan vi skal drive forbedrings- fornyingsarbeidet vårt i årene som kommer. For å underbygge og forsterke det som står i planen har vi opprettet denne siden. Her håper vi at du kan finne inspirasjon, kunnskap, verktøy, kontaktmuligheter og ressurser knyttet til innovasjon i Øvre Eiker kommune. Noe du savner eller vil spørre oss om? Send en epost: innovasjon@oeiker.no

 Dokumenter

Disse dokumentene er ikke vedtatt politisk, og kan derfor forandre innhold i endelig versjon.

Innovasjonsbrosjyre.pdf

Innovasjonsplakat.pdf


Idékasse for utvikling og innovasjon

Klikk på bildet for å sende mail til idékassen innovasjon@oeiker.no

Her kan du sende innspill på utfordringer, forslag til forbedringer av tjenestene og nye ideér. Vi vil så ta kontakt med deg for å avtale videre oppfølging.

Dersom du er ansatt i Øvre Eiker kommune ønsker vi at du snakker med din nærmeste leder før du sender inn forslaget ditt.

Opprettet: 01.11.2018 15:00