Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ressurser

Bye, Ane Frederikke Endret:06.02.2019 13:05

​Øvre Eiker kommune har ulike ressurser tilgjengelig i innovasjonsarbeidet: kompetanse, veiledning, verktøy, metoder, nettverk for å nevne noe. 


Vil du vite mer, finner du en oversikt her:

Innovasjonsskolen

01.02.19 er vi 7 personer som har gjennomført innovasjonsskolen på Høyskolen innlandet (Lillehammer). Disse kan være med å legge til rette for prosesser, sparring, veiledning osv om du skal i gang med tjenesteutvikling eller har et problem du vil se nærmere på.

Rådgivere i innovasjonsarbeidet

Vi samarbeider i 2018-19 med innovasjonsrådgivere i TINKR. Hjelp til konkrete prosjekter, sparring rundt metoder og verktøy og prosjektdesign er noe av innholdet i samarbeidet. TINKR er også en viktig samspillpartner i arbeidet med Øvre Eiker kommunes innovasjonsstrategi.

Prosjektgruppen for innovasjonsstrategien

Gruppen består av ansatte fra alle seksjoner, samt 2 tillitsvalgte. Gruppen har arbeidet frem innovasjonsstrategien, innovasjonsplakaten og tiltak som skal bidra til å utvikle innovasjonskultur og styrke utviklingsarbeidet i Øvre Eiker kommune.

Innovasjonsagenter

Vi vil samle representanter for alle seksjoner som får påfyll av innovasjonskompetanse, metoder og verktøy i praksis. Slik at flere kan være pådrivere og ressurser rundt om i hele organisasjonen.

Igangsettere der du er

Om ditt tjenestested ønsker å lære mer om innovasjon, hvordan starte et utviklingsarbeid eller har en floke dere vil se nærmere på. Vi har ressurser som kan bidra for planlegging og oppstart av prosess.

Innovasjonsrådgiver i Øvre Eiker

Øvre Eiker kommune har fra vinteren 2019 ansatt en egen innovasjonsrådgiver. Ta gjerne kontakt for sparring og råd.

Send en epost til innovasjon@oeiker.no for å få vite mer, eller gjøre en avtale om bruk av tilgjengelige ressurser.

Opprettet: 02.02.2019 13:44