Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Partssamarbeid

  Endret:21.04.2021 12:46

Hva?

Barn leker Foto: John KaasaPartssamarbeid er et konstruktivt samarbeid mellom de folkevalgte, administrasjonen, tillitsvalgte og innbyggere i Øvre Eiker kommune. Partssamarbeid er med andre ord en særegen møteplass med hensikt å gjøre kommunen en bedre plass å bo og arbeide i. Samarbeidet rokker ikke ved rådmannens og de folkevalgtes beslutningsmyndighet men det skal blant annet gi disse bedre beslutningsgrunnlag. 

Hvorfor?

Det ligger store utviklingsmuligheter ved å ta i bruk de ansatte og innbyggernes kompetanse og kreativitet på en systematisk måte. Samarbeid og samhandling krever en helhetstenkning og tilrettelegging. Partssamarbeid er en metode som svarer til denne tenkningen og tilretteleggingen. Det handler om å forvalte knappe ressurser best mulig, ta vare på og dele gode ideer og innvolvering. Dette lønner seg, ikke minst økonomisk.

Hvordan?

For å lykkes må man ha en samarbeidskultur mellom partene. En slik samarbeidskultur kjennetegnes bla ved at vi arbeider systematisk mot samme mål. "Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker" er vår visjon og felles mål. Å bli sett, hørt og verdsatt er grunnleggende for alle mennesker. Myndiggjorte medarbeidere er ansatte som får, og griper ansvaret for å videreutvikle arbeidsoppgavene sine i samarbeid med folkevalgte, tillitsvalgte og innbyggere.

​Kontakt:

Anita Kjensli
tlf. 901 12 754

Aktuelle dokumenter:  

Verdimanifest.pdf

Opprettet: 05.02.2014 09:16