Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Hva skjer i Øvre Eiker?

Amundsen, Ann-Mari Endret:12.09.2017 10:27
Håvard Svendsrud er en av landets fremste utøvere på sitt instrument. Han har mottatt en rekke priser og turnert med egne konsert-programmer i Europa og USA. Les mer på hjemmesidene til Fossesholm: http://www.fossesholm.no/
Ved Åse Klundelien. I samarbeid med Foreningen Norden. Fri inngang.
Siste kveld i hver mnd er det spillkveld for barn og unge, kl 17.30 -19.30. Leik og spill, både inne og ute. Ta med en venn! Foreldre/besteforeldre er også velkomne! Salg av pølser, brus og kaffe. Velkommen!
Vi drikker kaffe og te, spiser vafler, prater og spiller spill.Passer for hele familien. Ta en tur innom for en prat og bli litt kjent med nye mennesker da vel :) 
Intimkonsert på biblioteket. Inngang kr. 150,-. 18 års aldersgrense. Salg av vin/øl.
Østsiden VEL inviterer til Høstfest for beboere på Østsida. Det blir levende musikk - Andre og Sine spiller og synger. Hver husstand tar med mat til felles buffè. Drikke ta med etter eget behov. Det er mulighet for å be med venn/vennepar. Loddsalg ...
Lesestund med Bokbamsen.
Røren Barne- og Ungdomsteater viser forestillingen Trollmannen fra Oz på Røren skole.
Søndag 5. november er det Brahmskonsert: Ein Deutsches Requiem. Kor: Eiker Kammerkor Sopran: Cecilie Cathrine Ødegården Bass: Øystein Skre. Pianist: Jee Young Park Pianist: Sun-Young Ju-Friedensburg Dirigent: Abram Bezui...
Tema: Øyer i Norden. Musikalsk innslag ved elever fra Kulturskolen. Enkel servering. Fri inngang.
Vi strikker, hekler og hygger oss. For ALLE; både nybegynnere og viderekomne.Og kanskje du bare vil stikke innom for en prat med nye innbyggere i kommunen vår.
Minikonsert med elever fra Kulturskolen + lesestund.
Kyrre Andreassen om sitt forfatterskap. Fri inngang.
Ungdomskonsert på biblioteket. Fri inngang. Bibliotekkafé.
Siste onsdag hver mnd er det spillkveld for barn og unge. Her møtes vi for å drive med leik og spill, mange muligheter inne og ute! Ta med deg en venn! Foreldre/besteforeldre er også velkomne. Salg av pølser, brus og kaffe. Velkommen!
Juleavslutning med grøt og pepperkaker. Vi prater og spiller spill.Passer for hele familien. Ta en tur innom for en prat og bli litt kjent med nye mennesker da vel :)
Jon Wold, Terje Kristiansen og Arild Mikkelsen med gjester. Salg av vin/øl. 18 års aldersgrense. Inngang kr. 150,-.
Legg til ny hendelse
Opprettet: 24.02.2014 16:21