Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vil du jobbe hos oss?

  Endret:24.09.2021 09:54

Øvre Eiker kommune har passert 19 000 innbyggere, og visjonen vår “Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker” stiller store krav til en effektiv organisasjon med gode tjenester.

Vi kan blant annet tilby:

  • Svært gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale ​

 

 Ledige stillinger

Sykepleier

​Er du sykepleier med kunnskap om og interesse for demens? Helse- og omsorgstjenestene i Øvre Eiker kommune er i gang med spennende utviklings- og omstillingsprosesser der forebygging, hverdagsmestring og spørsmålet “Hva er viktig for deg?” vektlegges. Sammen skaper vi et helhetlig, fremtidsrettet og faglig solid tjenestetilbud til kommunens innbyggere. (13.10.2021)

Sykepleier/spesialsykepleier i hjemmetjenesten

​Vi ønsker oss  nye sykepleierkollegaer! Vil du være med oss på veien videre? (21.10.2021)

Vikarer til hjemmetjenesten

​Vil du være med å gjøre en forskjell ? Da er vi i hjemmesykepleien på utkikk etter akkurat deg!Stillingene lar seg kombinere med studier/skole. Det er mulighet for helgestilling 2. hver helg, 3. hver helg eller langvakter hver 4. helg. (08.10.2021)

Pedagogisk psykologisk rådgiver

Vi ser etter deg som er engasjert og opptatt av barn og unges utvikling og læring.  Ønsker du å være del av et  inspirerende og utviklende fagmiljø med muligheter til å samarbeide med skoler og barnehager om barn og unges opplæringssituasjon? Da er du muligens vår nye kollega.  (22.10.2021)

Fastlege Vestfossen legesenter

​Vi søker etter en dyktig lege til en nyopprettet fastlegehjemmel ved Vestfossen legesenter i Øvre Eiker kommune. De to nåværende praksisinnehavere ønsker å gå ned i listestørrelse, og den nyopprettede hjemmelen vil starte med en listelengde på ca.700 pasienter, med mulighet for å øke listelengde ytterligere. (08.10.2021)


Sammen skaper vi... 

 

Nyttige lenker​

Finn.no, stillinger i Øvre Eiker
NAV.no, stillinger i Øvre Eiker


Ønsker du et anbefalingsbrev fra ordføreren?

Er du mellom 16 og 19 år, og jobber eller har lyst til å jobbe med frivillig arbeid? Da er du kanskje kvalifisert til å få et anbefalingsbrev fra ordføreren. Les mer om hvordan du kan styrke din CV


For ansatte

​Slik legger du til en ny stilling​​​

Opprettet: 27.01.2014 09:14