Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vil du jobbe hos oss?

  Endret:12.06.2019 13:51

Øvre Eiker kommune har passert 19 000 innbyggere, og visjonen vår “Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker” stiller store krav til en effektiv organisasjon med gode tjenester.

Vi kan blant annet tilby:

  • Svært gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale ​

 

 Ledige stillinger

Sykepleier/Vernepleier til Trivsels- og mestringssenteret

​Vi søker deg som vil styrke vårt eksisterende dagtilbud for eldre hjemmeboende og som aktivt ønsker å utvikle og drive forebyggende og helsefremmende kurs- og mestringsarbeid. (14.06.2019)

Lærerstillinger i Øvre Eiker kommune

​Øvre Eiker kommune søker engasjerte lærere med god faglig kompetanse og et stort hjerte for barn og unge.  (13.06.2019)

Personlig trener med helsefaglig bakgrunn/Fysioterapeut - Trivsels- og mestringssenteret Eikertun Helsehus

​Vi søker en personlig trener/fysioterapeut som brenner for å utvikle og lede nye treningstilbud som bygger mestringstro, kapasitet og friskliv hos innbyggerne. (12.06.2019)

Hjemmehjelp - Tjenester for hjemmeboende

​Vi trenger hjemmehjelp til praktisk bistand hos hjemmeboende. Kan det bli deg?   (12.06.2019)

Hjelpepleier/Helsefagarbeider/Omsorgsarbeider - Tjenester for hjemmeboende

​Vi søker etter autorisert hjelpepleier/helsefagarbeider/omsorgsarbeider, som sammen med kreative, engasjerte og erfarne kolleger ønsker å bidra til å videreutvikle tilbudet  i boliger med bemanning som er døgnbemannede omsorgsboliger. (12.06.2019)

Sykepleier/vernepleier til Felles Nattjeneste

​Vi ønsker å styrke tjenesten med dyktig og engasjert sykepleier/vernepleier som ønsker et spennende arbeidsted med varierte arbeidsoppgaver og som vil være med utvikle felles nattjeneste i årene fremover. (12.06.2019)

Autoriserte sykepleiere til omsorgsboliger

​Vi søker etter autoriserte sykepleiere, som sammen med kreative, engasjerte og erfarne kolleger ønsker å bidra til å videreutvikle tilbudet i Boliger med bemanning som er døgnbemannede omsorgsboliger. (12.06.2019)

Autoriserte sykepleiere - Tjenester til hjemmeboende

​Vi søker etter autoriserte sykepleiere med interesse for fagområdene rehabilitering og akutt syke, til våre kortids-, øyeblikkelig hjelp- og rehabiliteringsavdelinger. (12.06.2019)

Fagarbeider Vannverket

​Øvre Eiker kommune er i stor vekst og har behov for å styrke arbeidsområde for VA drift. (11.06.2019)

Tjenesteleder avdeling Vei og Park

Leder i Avdeling Vei og Park blir pensjonist, og vi skal tilsette hennes etterfølger. Øvre Eiker kommune vokser og det er stor utbyggingsaktivitet i Hokksund og de 5 tettstedene. Tilrettelegging for kollektivtrafikk, sykkel og gange har stor oppmerksomhet. Parker og kommunale friområder har et stort potensiale. (31.05.2019)

Fagleder Vei, avdeling Vei og Park

​Øvre Eiker kommune vokser og det er stor utbyggingsaktivitet i Hokksund og de 5 tettstedene. Vi søker etter deg som har engasjement for anlegg, drift og vedlikehold innenfor veg/trafikk og samferdsel. (31.05.2019)

Fagleder Park og Natur, avdeling Vei og Park

​Øvre Eiker kommune vokser og det er stor utbyggingsaktivitet i Hokksund og de 5 tettstedene. Etter omorganiseringer er det behov for å  samle og styrke ansvar for de offentlige grønne områdene i kommunen: parker, lekeplasser, friområder, friluftsområder og landbruksarealer. (31.05.2019)

Bibliotekar - Fagansvar barn og unge

Vi søker deg som er initiativrik og entusiastisk og ønsker å være med å utvikle biblioteket som en attraktivt og framtidsrettet arena der barn og unge får skape, dele og oppleve. (22.05.2019)

Fastlegehjemmel ved Legehuset AS, Hokksund

​Fastlegehjemmel med listestørrelse 1150 pasienter blir ledig for overtakelse 01.09.19. (16.05.2019)


Sammen skaper vi... 

 

Nyttige lenker​

Finn.no, stillinger i Øvre Eiker
NAV.no, stillinger i Øvre Eiker


Ønsker du et anbefalingsbrev fra ordføreren?

Er du mellom 16 og 19 år, og jobber eller har lyst til å jobbe med frivillig arbeid? Da er du kanskje kvalifisert til å få et anbefalingsbrev fra ordføreren. Les mer om hvordan du kan styrke din CV


For ansatte

​Slik legger du til en ny stilling​​​

Opprettet: 27.01.2014 09:14