Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Etablererveiledning

Amundsen, Ann-Mari Endret:17.03.2017 15:33

BindersEtablererveiledning og kurs

Øvre Eiker kommune samarbeider med andre kommuner i regionen om å tilby profesjonell veiledning og relevante kurs til deg som vurderer eller har bestemt deg for å etablere egen bedrift. All veiledning og alle kurs som det vises til på denne siden er normalt gratis.

Mange som vurderer å etablere egen bedrift gjør dette fordi de ønsker å bytte jobb, endre karrierevei, lurer på om de skal ta mer utdanning - eller ser dette som eneste mulighet for å skaffe seg en jobb. - Papirbredden Karrieresenter bistår alle som ønsker profesjonell og gratis veiledning knyttet til jobb og/eller utdanning personlig veiledning.
Gå inn på www.papirbreddenkarriere.no, og les mer om hva senteret tilbyr, og be om en veiledningstime
– for de fleste er en time tilstrekkelig. Tjenesten er gratis for deg som bor i Øvre Eiker!

Vi anbefaler også at du setter deg inn i innholdet på denne siden som er nyttig for deg som vurderer eller har bestemt deg for å etablere din egen bedrift: www.minegenbedrift.no

Ta gjerne kontakt med Kari Solberg Økland, for mer informasjon eller les mer på www.etablererveiledning.no/

 

Gründer

Har du et ønske om å utvikle en bedrift basert på en helt ny forretningsidé – som kanskje er basert på nye og banebrytende forskningsresultater? Ta gjerne kontakt med Kari Solberg Økland, så finner vi sammen ut hva vi kan hjelpe deg med!

 Kontaktpersoner

Opprettet: 11.09.2013 13:00