Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kommunale og offentlige oppdrag

  Endret:27.07.2018 15:23

Kommunale og offentlige anskaffelser til over 500.000 NOK legges ut på doffin.noFor anskaffelser under 500 000 NOK åpner lovverket opp for direkte henvendelse til lokalt næringsliv. Ved disse konkurransene sender kommunen kun forespørsel til lokale leverandører der det er mulig. Les mer om innkjøp på denne siden.

Veiledning av bedrifter

Ønsker din bedrift å konkurrere om kommunale eller andre offentlige oppdrag? 1-2 ganger i året arrangerer kommunen kurs for lokale bedrifter som ønsker veiledning når det gjelder å delta i konkurransen om kommunale og andre offentlige oppdrag. Kursene annonseres på denne siden. Du kan også melde din interesse direkte til innkjøpsansvarlig i kommunen, da vil du automatisk motta en invitasjon til neste kurs.

Samarbeid med næringslivsorganisasjonene

Øvre Eiker kommune har fokus på samarbeid for å skape grunnlag for vekst. Vi jobber tett med Øvre Eiker Næringsråd og NHO Buskerud i tillegg til bransjeorganisasjoner og enkeltbedrifter.

Har du lyst til å vite mer om kommunens mål og aktiviteter for å bli en mer næringsvennlig kommune? Les mer i strategisk næringsplan for 2016-2019, vedtatt av kommunestyret 21. september 2016.

Opprettet: 27.07.2017 15:10