Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Yrkeskunnskap og utdanning

  Endret:09.04.2019 14:46

Vi ønsker at så mange ungdommer som mulig skal bli fornøyd med sitt yrkes -og utdanningsvalg!

For ungdom

I januar hvert år arrangerer vi en yrkes- og utdanningsmesse for 10. klassene i Øvre og Nedre Eiker, elevene ved Eiker videregående skole og ved Voksenopplæringen. Neste messe arrang​eres 29. januar 2020 i lokalene til Hokksund Ungdomsskole (les om messa i 2019 her). Foreldre oppfordres til å engasjere seg og delta! 

Lokalt næringsliv vil presentere ca. 100 yrker, fordelt på en rekke bransjer. Universitetet i Oslo, Universitetet i Sørøst-Norge og Fagskolen Tinius Olsen orienterer om sine studietilbud. Det samme gjør Rosthaug
og Kongsberg videregående skoler, som i samarbeide med Eiker videregående skole presenterer sine utdanningsprogrammer.

Messen er et arrangement i samarbeid med Nedre Eiker kommune, Øvre Eiker Næringsråd, Eiker videregående skole, NAV Øvre Eiker og Hokksund Rotary Klubb. Rotary bidrar med frivillig arbeidsinnsats, og er teknisk arrangør.

For voksne 

Mange vurderer å bytte jobb, endre karrierevei, eller lurer på om de skal ta mer utdanning. - Papirbredden Karrieresenter bistår alle som ønsker profesjonell og gratis veiledning knyttet til jobb og/eller utdanning personlig veiledning. Gå inn på www.papirbreddenkarriere.no, og les mer om hva senteret tilbyr, og be om en veiledningstime – for de fleste er en time tilstrekkelig. Tjenesten er gratis for deg som bor i Øvre Eiker!

Se gjerne filmen fra den første messa i 2014:

 ​

Opprettet: 14.10.2013 10:36