Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Yrkeskunnskap og utdanning

  Endret:24.05.2022 12:03

Vi ønsker at så mange ungdommer som mulig skal bli fornøyd med sitt yrkes -og utdanningsvalg!

For ungdom

I januar hvert år arrangerer vi en yrkes- og utdanningsmesse for 10. klassene i Øvre og tidligere Nedre Eiker, elevene ved Eiker videregående skole og ved Voksenopplæringen. Neste messe arrang​eres 25. januar 2023 i lokalene til Hokksund Ungdomsskole (les om messa i 2019 her). Foreldre oppfordres til å engasjere seg og delta! 

Lokalt næringsliv vil presentere ca. 100 yrker, fordelt på en rekke bransjer. Universitetet i Oslo, Universitetet i Sørøst-Norge og Fagskolen Tinius Olsen orienterer om sine studietilbud. Det samme gjør Buskerud
og Kongsberg videregående skoler, som i samarbeide med Eiker videregående skole presenterer sine utdanningsprogrammer.

Messen er et arrangement i samarbeid med skolene i tidligere Nedre Eiker kommune, Eiker videregående skole, NAV Øvre Eiker, Hokksund Rotary Klubb og Øvre Eiker kommune. Rotary bidrar med frivillig arbeidsinnsats og er teknisk arrangør.

For voksne 

Mange vurderer å bytte jobb, endre karrierevei, eller lurer på om de skal ta mer utdanning. - Papirbredden Karrieresenter bistår alle som ønsker profesjonell og gratis veiledning knyttet til jobb og/eller utdanning personlig veiledning. Gå inn på www.papirbreddenkarriere.no, og les mer om hva senteret tilbyr, og be om en veiledningstime – for de fleste er en time tilstrekkelig. Tjenesten er gratis for deg som bor i Øvre Eiker!

Se gjerne filmen fra den første messa i 2014:

 ​

Opprettet: 14.10.2013 10:36