Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bygg og eiendom

Amundsen, Ann-Mari Endret:17.11.2022 16:38


 

 

 Aktuelt fra Bygg og eiendom

Henting av hageavfall - info fra RfD

RfD samler inn hageavfall fra mandag 17. til fredag 28. april. Hageavfallet blir hentet på samme dag som mat- og restavfallet ditt i innsamlingsperioden.

Øvre Eiker stadion blir «Eikerløkka»

​Enerhaugen arkitektkontor har fått i oppdrag av kommunen å lage en konseptutredning for prosjektet «Eikerløkka», tidligere Øvre Eiker stadion. Området skal utvikles som et boligområde basert på ideen om det gode nabolag, og mål om sosial bærekraft.  

NCC skal bygge nytt renseanlegg i Hokksund

​På oppdrag for Øvre Eiker kommune starter NCC i januar opp arbeidet med å bygge Hokksund renseanlegg. Kontrakten har en verdi på ca. 330 MNOK. Det nye renseanlegget skal etter planen ferdigstilles 1. kvartal 2025. 

Kommunestyret oppretter Byggeskikkspris

​Øvre Eiker kommune skal i 2023 dele ut en ny pris – byggeskikksprisen. Prisen skal deles ut til personer eller selskaper med prosjekter innen bygg og/eller anlegg som kan bidra til å heve, fornye og utvikle den allmenne byggeskikken. 

I gang med prøveboring ved rådhuset

​Utenfor rådhuset i Hokksund kan vi for tiden se og høre en borerigg. - Selv om det både bråker og støver, er dette et syn vi skal være glade for. Vi er i gang med prøveboring av energibrønner. Vi er spente på hvor langt ned det er til fjell, og hva slags masser vi må igjennom på vegen ned dit, sier Laila Gustavsen i Øvre Eiker kommunale eiendom (ØEKE). 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Servicesenteret, som setter deg i kontakt med rette saksbehandler.

E-post

Tlf. 32 25 10 00 (08:00-15:00)

Opprettet: 11.09.2013 13:26