Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bygg og eiendom

Amundsen, Ann-Mari Endret:03.10.2017 17:08


 

 

 Aktuelt fra Bygg og eiendom

Vannlekkasje i Vestfossen

​Det oppstod en vannlekkasjen i Vestfossen 5. april som påvirket abonnenter fra Fabrikkgata 45 til og med Smørgravveien, Fredfossområdet og hele Røkeberg. Vannlekkasjen er utbedret, og anbefalingen om koking er opphevet fra 7. april. 

Mange meninger om Hokksunds fremtid på folkemøtet

​Hokksunds fremtid er sendt ut på høring i form av forslag til ny reguleringsplan. Mange møtte opp til byvandring gjennom sentrum etterfulgt av folkemøte onsdag denne uka for å lære mer om planen, og si sin mening om hvordan fremtidens Hokksund burde se ut. 

Klaget på forhold i svømmehallen – fikk svar fra ordføreren og rådmann

​Hedda Sofie Heimsæter (12) og Miriam Hultmark Stokke (11) skrev i et leserinnlegg i Eikerbladet om det de opplevde som kritikkverdige forhold i svømmehallen i Hokksund. Helene Bergheim (11) skrev om samme problemstilling i skoleavisa på Røren. Onsdag 21. februar fikk jentene invitasjon til å møte ordfører Ann Sire Fjerdingstad og rådmann Trude Andresen og svar på hvordan kommunen følger opp innspillene deres.

Eiendomsforvaltningen organiseres som KF

​H, Frp og Krf snudde i kommunestyret 21. februar og går likevel ikke inn for at kommunale bygg skal overføres til Eiker Eiendomsutvikling AS. Bortsett fra SVs ene stemme, gikk et samlet kommunestyre inn for KF, kommunalt foretak, for organisasjonsform.

Det blir ny hall på Loesmoen

​Forsikringsoppgjøret er i havn, og både idrettslagene og kommunen går inn for å bygge ny hall på Loesmoen. Saken ble behandlet i kommunestyret 21. februar 2018.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Servicesenteret, som setter deg i kontakt med rette saksbehandler.

E-post

Tlf. 32 25 10 00 (08:00-15:00)

Opprettet: 11.09.2013 13:26