Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Korttidsplass

  Endret:20.02.2023 14:07

En korttidsplass på vår avdeling gir våre brukere muligheten til å få tilpasset hjelp, tilrettelagte omgivelser og sosiale aktiviteter. Under oppholdet kan man også få kartlagt innbyggerens funksjonsnivå, og om det er behov for å yte videre Bilde fra kortidsavdelingen på Eikertuntjenester fra kommunens side. Et opphold på sykehjem kan også gis som en avlastningsplass, hvis omsorgsyter har et særlig tyngende omsorgsarbeid. Arbeid som medfører avbrutt nattesøvn og/eller sosial isolasjon er eksempler på dette.

Vi har samme fokus som avdeling for rehabilitering på Eikertun helsehus. Det vil si at vi arbeider med å bistå og veilede våre brukere, slik at de skal kunne mestre hverdagens og dagliglivets gjøremål. Vi har derfor fokus på blant annet:

  • All egeninnsats er mestringstrening
  • Tilrettelegging og veiledning under morgenstell
  • Komme seg til og fra måltider
  • Egeninnsats under måltider
  • Delta på fellestrim fredag kl. 12:00, og delta på andre aktiviteter på avdelingen.

Du kan søke om korttidsplass på sykehjem hvis du for eksempel trenger opptrening etter sykdom eller nærmere utredning. Du kan selv søke om korttidsopphold eller du kan be om hjelp fra andre om å søke for deg. Hvis noen andre enn deg selv søker må det vedlegges en fullmakt til søknaden. Når det gjelder en avlastningsplass kan du søke muntlig over telefon, istedenfor å gjøre det skriftlig.

Opprettet: 07.10.2013 09:07