Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Eikertun helsehus

  Endret:11.02.2019 18:13

​​​​Eikertun helsehus er lokalisert i Hokksund og ble åpnet i 1938. Eikertun helsehus har gjennom årene stdig blitt utviklet, sist i 2016 med et nytt bygg for korttidsfunksjoner. Korttidsfunksjonene er i hovedsak organisert under tjenester til hjemmeboende, mens institusjonstjenesten består av somatiske langtidsavdelinger, avdelinger for pasienter med demenssykdom samt lindrende enhet.

Eikertun helsehusEikertun helsehus gir tilbud om:

  • Langtidsplasser
  • Korttidsplasser
  • Rehabiliteringsplasser
  • Avlastningsplasser
  • Plasser på lindrende enhet
  • ØHD plasser (Kommunale akutte døgnplasser)

Eikertun helsehus har et stort engasjement av frivillige som besøker avdelingene og bidrar til ulike arrangementer som pasientene kan delta på. I tillegg er det flere kulturelle arrangement som er åpent både for pasientene som bor her og øvrige brukere av helse- og omsorgstjenester samt pårørende.

Eikertun helsehus har eget kjøkken og vi legger vekt på riktig ernæring og god mat.

Institusjonstjenesten:

Institusjonstjenesten består av somatiske langtidsavdelinger og avdelinger for pasienter med demenssykdom. Lindrende enhet er også organisert under institusjonstjenesten.

Vi arbeider flerfaglig;det vil si at leger, sykepleiere/vernepleiere, hjelpepleiere/omsorgsarbeidere og assistenter samarbeider om behandlingen av beboerne.

Institusjonstjenesten ledes av en virksomhetsleder og tre tjenesteledere, samt en fagrådgiver.

Opprettet: 11.09.2013 15:50