Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Eikertun helsehus

  Endret:17.08.2020 08:35

Klikk her for kontaktinformasjon
Klikk her for åpningstider og besøksadresse

Koronavirus

​Er du pårørende til noen på sykehjem og har tenkt deg på besøk? Unngå besøk på Eikertun de ti første dagene etter hjemkomst hvis du har vært på ferie i utlandet eller på mye befolkede steder/attraksjoner i Norge, i sommer. Sørg eventuelt for å få testet deg. Vær også svært varsom med å besøke personer i risikogrupper ellers rundt i samfunnet. Takk!

Om Eikertun Helsehus

​​​​Eikertun helsehus er lokalisert i Hokksund og ble åpnet i 1938. Eikertun helsehus har gjennom årene stadig blitt utviklet, sist i 2016 med et nytt bygg for korttidsfunksjoner. Korttidsfunksjonene er i hovedsak organisert under tjenester til hjemmeboende, mens institusjonstjenesten består av somatiske langtidsavdelinger, avdelinger for pasienter med demenssykdom samt lindrende enhet.

Eikertun helsehusEikertun helsehus gir tilbud om:

  • Langtidsplasser
  • Korttidsplasser
  • Rehabiliteringsplasser
  • Avlastningsplasser
  • Plasser på lindrende enhet
  • ØHD plasser (Kommunale akutte døgnplasser)

Eikertun helsehus har et stort engasjement av frivillige som besøker avdelingene og bidrar til ulike arrangementer som pasientene kan delta på. I tillegg er det flere kulturelle arrangement som er åpent både for pasientene som bor her og øvrige brukere av helse- og omsorgstjenester samt pårørende.

Eikertun helsehus har eget kjøkken og vi legger vekt på riktig ernæring og god mat.

 

Opprettet: 11.09.2013 15:50