Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bli med på Den store sluttedagen 20 oktober 2014!

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:13.10.2014 10:58

​Tenker du på å slutte å røyke, men finner ikke den rette anledningen? Gjør et forsøk på Den store sluttedagen 20. oktober, da vel!

SluttaEn dag uten røyk kan gjøre forskjell. Du får erfaring du kan bruke videre, uansett om du ender opp som røykfri, eller må gjøre et nytt forsøk senere. Vi håper denne dagen er den første av flere røykfrie dager. Hvert slutteforsøk øker sjansen for å lykkes til slutt.
Den 20. oktober kl. 12-15 vil Frisklivssentralen Aktiv Eiker ha åpne dører for alle som ønsker veiledning i å slutte. Der vil det også bli mulig å få gjort en CO-måling eller få relevant materiell. Kommunelegen vil også være tilstede og tilgjengelig for samtale.

Røyketelefonens veiledere tilbyr døgnåpen sluttehjelp både på nett og på telefon, så du er ikke alene. Gruer du deg, eller trenger motivasjon, kan en prat med en erfaren veileder være til god hjelp. Følg Slutta – din røykeslutt på Facebook for oppdateringer om Den store sluttedagen og tips både før og etter dagen. Der kan du også lese om andres erfaringer med det å slutte.
- Ring Røyketelefonen 800 400 85 som holder åpent fra klokken 00–24 den 20. oktober.
- Still spørsmål på Slutta – din røykeslutt som holder døgnåpent 20. oktober og meld deg på arrangementet Den store sluttedagen 20. oktober.
- Last ned appen «Slutta», som er en gratis personlig hjelper for deg som skal slutte med røyk eller snus.
Google play
App Store
Windows Store
- Snakk med fastlegen din om røykeslutt!

Opprettet: 13.10.2014 10:15