Fagdag om forskning i kommunen

Bjørnerud, Anne Merete Sørensen Endret:24.05.2017 14:40
Folkehelsedagen%202014

12. juni 2014 arrangere vi heldags fagdag/konferanse om forskning i kommunen. Dette er 5. året på rad vi arrangerer en slik fagdag, kalt Folkehelsedagen i Eiker. Tema varierer fra år til år, i år er tittelen: "Forskning, erfaring og kompetanse, som hånd i hanske?"​

Sted: Adventkirken Mjøndalen, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen
- Et livssynsnøytralt, uavhengig arrangement

Målgruppe: Åpent for alle. Ledere, politikere, helsepersonell, høgskole/universitetsmiljøer, ansatte i offentlig og privat sektor, innbyggere og organisasjoner.

Foredragsholdere fra

- Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten
- Helsebiblioteket
- Senter for kunnskapsbasert praksis
- Universitetet i Oslo, FYSIOPRIM
- Høgskolen i Buskerud og Vestfold
- Forskningsrådet
- KS
- Vestre Viken

Tema

Hva påvirker helsetilstanden i befolkningen? Hva bør det forskes mere på? Hvordan kan det legges til rette for mer forskning i kommunene? Kan forskning lede til bedre kommunale tjenester? Mange tiltak er bra, men vi vet ikke om det – hvordan vise resultater/evaluere praksis? Hvilke tiltak har effekt og hvordan finne ut at de har det? Hvordan kan universiteter og kommuner samarbeide? Tas nye forskningsresultater i bruk i helsetjenesten? Hvordan kan forskning implementeres i praksis?

Finn arrangementet på Aktiv Eiker sin side på Facebook for oppdatert informasjon.

Påmelding gjøres her

Påmeldingslink https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=155028X2888
Påmelding etter 1. juni inkluderer ikke lunsj.
Pris: 250 kr. Bindende påmelding. Ingen refusjon.

Opprettet: 18.02.2014 14:57