Helsekafe - Fra ork til aktivitetsglede

Støstad, Laila-K Endret:17.04.2017 18:15

​​Ikke gå glipp av disse sterke historiene fra Trine Jansen, Renate Skogly og Pål Andersen. Ny sjanse på biblioteket i Øvre Eiker førstkommende torsdag. Ses vi? Gratis, åpent for alle

​Ikke gå glipp av disse tre sterke fremleggene!Pål-Andersen-Trine-Jansen-Renate-Skogly.jpg

1) "Sats på helsa".                                                                Et humoristisk foredrag hvor Trine Jansen tar deg med på en tidsreise mht fysisk aktivitet. Hun setter søkelyset på hvorfor det kan være smart å satse på helsa. Med sin lune humor og skråblikk på eget liv, byr hun på seg selv og deler av sin erfaring rundt kropp, helse, spisemønstre og andre humoristiske historier. Her kommer du garantert til å få deg en god latter, samtidig som det setter igang endel refleksjoner hos tilhørerne. Trine Jansen, DNCF sertifisert coach.

2) "Vi har alle våre fjell å bestige". Erfaringsformidling ved Renate Skogly. "                                                                  Det er kanskje ikke alle som har mulighet til å være med på treninger og løp/renn osv. fordi sykdom ...gjør det vanskelig, og mange ganger kan det være umulig, Jeg vet hvordan det er og ha det slik - og vet også hvor mye svette og tårer det tar for å snu noe fra negativt til noe positivt. Det handler ikke om å vinne, eller å være bedre enn andre. Det handler om å sette seg mål for seg selv. Små eller store. Hilsen ei som for noen år siden ikke orket noen ting som helst, og alt virket umulig"

3) "Dørstokkmila".                                                                                                                                         Erfaringsformidling ved Pål Andersen. Pål har representert Norge i fire verdensmesterskap, har selv blitt individuell norgesmester flere ganger og tatt EM-bronse, likevel er vi alle mennesker som kan møte på Dørstokkmila.
Kulturinnslag ved Bibliobandet, Øvre Eiker bibliotek.
Helsekafé er et nytt spennende interkommunalt tilbud i samarbeid med bibliotekene i Øvre og Nedre Eiker. Her vil du får kulturinnslag, foredrag av fagpersoner, andres erfaringer og mulighet til å prøve ut ulike "verktøy". Kaffe fra kl. 11.30. Mulighet til å bli igjen etterpå og prøve ulike "verktøy" og få informasjon om ulike tilbud.

Opprettet: 17.04.2017 18:02