Helsekafe

Støstad, Laila-K Endret:19.01.2017 16:07

​​​Overskudd, livsglede og stressmestring
Lyst på mer overskudd og livsglede? Her får du tips til hvordan du kan bli mer nærværende (mindfulness) og få en bedre hverdag. Foredragsholdere er Mona Stenberg Gran (2.2 Nedre Eiker bibliotek) og Britt Rask (16.2 Øvre Eiker bibliotek).

​Helsekafé – et nytt spennende interkommunalt tilbud på bibliotekene

Foredragsholdere overskudd livsglede stressmestringAktiv Eiker, i samarbeid med kultur og helse, kommer med et nytt tilbud i 2017 - Helsekafé. Her vil du får kulturinnslag, foredrag av fagpersoner, andres erfaringer og hvis du vil kan du prøve ut ulike "verktøy".
Ta med deg venner/familie/pasienter og sett av den 1. (Nedre Eiker) eller 3. torsdag (Øvre Eiker) i hver måned fra februar, kl. 12 - 14.
Påmelding til første gang gjør du her.
Facebook arrangement med lenke til påmelding finner dere her. Gjerne lik, del og inviter J
Følg med på vår Facebookside for info om hvert kommende arrangement.

Her er mer informasjon om første Helsekafe: icpdfHelseckafe 1 2017.pdf

Program for våren finner du her: icpdfHelsekafe våren 2017.pdf