Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Mosjonskatalog

Støstad, Laila-K Endret:24.08.2015 12:04

​Frisklivssentralen Aktiv Eiker har fått midler fra Fylkesmannen i Buskerud til å lage en mosjonskatalog for voksne og seniorer

Frisklivssentralen Aktiv Eiker har fått midler fra Fylkesmannen i Buskerud til å lage en mosjonskatalog for voksne og seniorer. Katalogen skal inneholde en oversikt over alle aktivitetstilbud som er åpne for alle. Målet er å gjøre det enklere for innbyggerne å få vite om tilbud som finnes og hvordan de kan komme i kontakt med dem. "Vi håper dette kan inspirere og gjøre det lettere for flere å komme i gang med fysisk aktivitet", sier Anne Merete Bjørnerud, daglig leder i Frisklivssentralen. For å få samlet oversikten trenger de hjelp fra innbyggerne. "Vi vil sette stor pris på om alle som har relevante tilbud kan sende oss informasjon om dette på mail annemerete@aktiveiker.no, eventuelt ringe oss på 46 81 07 80. Katalogen avgrenser seg til tilbud som er i frivillig eller privat regi (ikke offentlige helsetilbud) og til aktiviteter innbyggerne kan være med på uten vesentlige forkunnskaper eller erfaringer. Katalogen vil bli sortert etter type tilbud og nivå, slik at alle kan finne noe som passer dem. Innspill ønskes raskest mulig.

 

Informasjon om tilbud bes inneholde: Tittel, kontaktinfo, kort forklaring, tid og sted (hvis fast), målgruppe, gjennomsnittsalder og nivå.

Nivå 1: Kan delta med hjelpemidler. Mulighet for å sette seg underveis og regulere intensiteten selv. Flatt underlag.

Nivå 2: Kan være i fysisk aktivitet i 20 minutter sammenhengende. Variert underlag. Lett til moderat intensitet.

Nivå 3: Høyere intensitet. Kan gå i trapper og bakker og være i fysisk aktivitet i 45 min.

 

Opprettet: 24.08.2015 11:58