Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Nyhetsbrev: Mange spennende aktiviteter i oktober

Støstad, Laila-K Endret:17.02.2017 11:53

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Denne måneden kan du lese om:

5 gode brukerhistorier publisert på Facebook. Helsekafé nytt tilbud våren 2017. Fulltegnet triminstruktørkurs. Stor pågang på voksne, nå er det 4 ukers ventetid. Noen plasser igjen på ungdomsgruppene.

5 gode brukerhistorier

  1. Etter 24 uker med kreftbehandling og syv måneder på sofaen, ble Mona (45) henvist til Frisklivssentralen. I høst løp hun Rosa sløyfe-løpet i Oslo.
  2. Nils-Fredrik har levd med diabetes siden 2002. Men det var først gjennom fysisk aktivitet i regi av Frisklivssentralen at han fant balansen i livet og fikk kontroll på sykdommen. Nå er han leder i Diabetesforeningen i Øvre Eiker og har vært med å starte opp en Motivasjonsgruppe.
  3. Hos Frisklivssentralen opplever du at noen støtter og tilrettelegger for deg, fremfor en psykolog eller lege som vil fikse deg, sier Line (33).
  4. Sven Runar fikk hjerneslag med påfølgende synsproblemer og depresjon. Han vurderte å forlate alt. Møte med Frisklivssentralen ble vendepunktet. I dag er han frivillig aktivitetsleder i en gågruppe og likemann i Blindeforbundet. Han betegner dette som hjelp til selvhjelp.
  5. Gjennom samtaler med Frisklivssentralen forsto Trine (33) at fysisk aktivitet kan være så mangt og på så ulike nivåer. I dag brenner hun for å formidle at det går an å starte med fysisk aktivitet - der man er, og med noe man trives med. I søken etter et liv i balanse er blant annet turer i skogen et av hennes verktøy i "førstehjelpsskrinet" for mental helse.

Linker til disse og mer info finner du også i vedlagte nyhetsmail.

Trening etter kreftdiagnose

icpdfNyhetsmail for oktober 2016 fra Frisklivssentralen Aktiv Eiker.pdf

 Sosiale medier

Se Aktiv Eiker på
sosiale medier

Se og følg oss på Facebook Se og følg oss på You Tube     ​
Opprettet: 13.11.2016 18:55