Prosjekt Overvekt hos barn og voksne

Støstad, Laila-K Endret:22.09.2015 09:58

Aktiv Eiker har gleden av å lansere nye brosjyrer om hvilke behandlingstilbud/retningslinjer som finnes for overvektige barn og voksne i Helse Sør-Øst. ​

​Brosjyrene er resultatet av et prosjekt Aktiv Eiker har ledet i samarbeid med prosjektdeltagere fra Oslo Universitetssykehus, Aker SSO, Evjeklinikken, Friskvernklinikken, NIMI, Senter for sykelig overvekt Nordagutu, Liv og Røre Ringerike, Tannhelsetjenesten Buskerud og representanter fra skolehelsetjenesten og helsestasjonen i  Eikerkommunene. Brosjyrene inneholder informasjon om egenmestring, retningslinjer og behandlingstilbud til overvektige i Helse Sør-Øst. Bakgrunnen for initiativet var at brukere og helsepersonell opplevde at tilbudene og henvisningsrutinene var uoversiktlige og fragmenterte.

icpdfBrosjyre overvekt barn.pdf

icpdfBrosjyre overvekt voksen.pdf