Prosjektmidler

Støstad, Laila-K Endret:16.09.2016 09:04

Aktiv Eiker har i løpet av året blitt tildelt midler til flere prosjekt.​

AktivitetsgruppeProsjekt: Gode brukerhistorier i sosiale medier
Med tilskudd fra Helsedirektoratet og Fylkesmannen i Buskerud ønsker vi å bidra til at flere får vite hva Frisklivssentraler er, hva deltakere kan få ut av å være med og hvorfor dette bør prioriteres i en stram kommuneøkonomi. Vi er nå i en prosess med å samle inn gode brukerhistorier. Materialet vil deles med alle FLS og markedsføres i løpet av høsten, hovedsakelig i sosiale medier.

Prosjekt: Møteplasser og Frivillighet – prosjekt Aktiv Senior Eiker starter for fullt
Det er mange som er ensomme/utenfor og ønsker å bli med i et sosialt fellesskap - samtidig som det er mange foreninger som ønsker flere med. Utfordringen er å vite om hverandre og kunne oppsøke hverandre. I dette prosjektet, finansiert av Helsedirektoratet, skal vi finne gode løsninger på det!
Vi skal lage oversikt over møteplasser, revidere brosjyrer, skape nye tilbud og nye brosjyrer.

Prosjekt: Helsetjeneste i videregående, med bakgrunn i avtale med UIO
I samarbeid med Familiesenteret i Øvre Eiker og helsetjenesten i NE har vi fått tilsagn på å yte tverrfaglig helsetjeneste til Eiker vgs. Målet er å forebygge frafall i skolen ved å styrke skolehelsetjenesten og det forebyggende arbeidet. Aktiv Eiker vil mellom annet tilby aktivitetsgrupper, stressmestrings- og kostholdkurs.

Opprettet: 14.09.2016 12:33