Utnevnt til 1 av 8 Utviklingssentraler i landet

Bjørnerud, Anne Merete Sørensen Endret:06.08.2014 10:32

Helsedirektoratet har utnevnt Frisklivssentralen Aktiv Eiker til 1 av 8 utviklingssentraler i landet. Begrunnelsen kan du lese her.​

Frisklivssentralen Aktiv Eiker beskriver ressurser, interesse og vilje til å utføre oppgaven som utviklingssentral på en god og tydelig måte. Søker oppfyller alle kriterier i tilbudsforespørselen og synliggjør hvordan de konkret vil løse oppgaven som utviklingssentral. Helsedirektoratet vurderer at søker er godt kvalifisert til å bidra til å implementere anbefalingene i Veileder for kommunale frisklivssentraler i sin region, gjennomføre og være pådriver for kunnskaps-, kvalitets- og tjenesteutvikling i samarbeid med forskningsmiljøer og aktivt bidra til nettverksbygging, modellutvikling og spredning av kompetanse.

På bakgrunn av dette vil vi inngå et samarbeid med Helsedirektoratet, Fylkesmannen og de andre utviklingssentralene for å finne ut hvordan vi kan bidra til at Frisklivssentraler som en helhet kan utvikle seg til det bedre.

Som et ledd i dette vil vi tilby hospiteringer, eksterne foredrag og kurs/konferanser.

Opprettet: 06.08.2014 10:17