Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Frisklivsgrupper

Amundsen, Ann-Mari Endret:11.05.2017 11:44

Hvem passer det for? 

Dette er grupper for deg som trenger hjelp til å komme i gang med aktivitet og bedre din helse (fysisk, psykisk og sosialt). Det er et tilbud du kan være midlertidig med i, som skal lette overgangen til andre tilbud ellers i kommunen. Vi har flere nivå på gruppene og finner det som passer deg best.

Frisklivsgruppe med fornøyde deltakere etter aktivitetsglede og mestring 

Hva inneholder tilbudet?

Tilbudet inkluderer aktivitet to ganger per uke, aktivitetsdager en gang i måneden og tematimer med undervisning og gruppesamtale.

  • Aktiviteten foregår ute og inne med innslag av øvelser og intervaller. Ute fokuseres det på generell utholdenhet og styrke (bein, armer), inne fokuseres det på stabiliserende muskulatur (mage/rygg). Aktiviteten utendørs foregår  uansett vær. Treningen gir deg økt kondisjon, styrke, balanse, bevegelighet, overskudd og ikke minst sosialt samvær.
  • På aktivitetsdagene får du prøvd ulike tilbud i kommunen som kan være relevant for deg. 
  • På tematimene får du informasjon om og mulighet til å spørre/diskutere ulike tema relatert til aktivitet, kosthold og motivasjon.

Tibudet ledes av fysioterapeut.

Det kommer nye inn i tilbudet hver uke, og alle har som mål å bli bedre ut fra sine forutsetninger. Vi har pedagogiske prinsipper som ligger til grunn som gjør at du aldri går bakerst hele tiden eller alene - våre aktivitetsledere/likemenn tar godt vare på deg :-)

Når foregår det?

  • Mandag og torsdag 10.00-12.00, Hokksundhallen, Loesmoen.

 

Vi har også oversikt over og samarbeid med andre grupper på andre dager og tidspunkt som kan være alternativer.

Hvordan kan jeg bli med?

Ta kontakt med oss for en oppstartsamtale (91 57 62 14). I den samtalen finner vi ut av om disse gruppene er det aktuelle for deg, eller om det kanskje er andre tilbud i kommunen som kan passe bedre.

Pris: Samtalene er gratis. Gruppedeltagelse koster 400 kr for 12 uker.


Opprettet: 10.02.2014 15:48